Energi, Strategi, Kreativitet och Teknologi

EC erbjuder en helhet. Genom att tillföra nya tankar och perspektiv kan vi hjälpa er med allt från marknadsföringsstrategi till planering och genomförande av riktade evenemang som ger en mätbar affärsnytta. I publika miljöer som köpcentrum, konferenshotell eller andra samlingsplatser skapar vi miljöer och upplevelser som främjar kundtillströmning, shopping och kommunikation.

Om EC

EC Retail

Med köpcentrum som tydlig målgrupp är EC Retail den del av Event City som producerar helt unika events för att öka kundtillströmning. Med fokus på ökad handel skapar vi nya innovativa happenings, förfinar beprövade koncept och designar attraktiva handelsmiljöer och montrar. Vi förstärker det med upplevelser, artister, shower, barnaktiviteter, modevisningar, mm. Allt för att främja shopping och stärka varumärken.

EC Retail

EC Event

EC Event hjälper er att växa och förmedla budskap via events. Hos oss kan du boka all typ av underhållning / aktiviteter och vi tar ansvar för hela processen, från planering och genomförande till uppföljning. För att skapa oförglömliga upplevelser har EC upparbetade samarbeten med många av Sveriges största artister, och kan därmed erbjuda underhållning och aktiviteter i världsklass.  Ingen förfrågan är för stor eller för liten, då vi alltid utgår fån rådande förutsättningar för att hitta de bästa alternativen för er.


EC Event