Energi, Strategi, Kreativitet och Teknologi

EC grundades 1998 och är ett av Sveriges ledande marknadsföring och eventbolag. Med ledorden Energi, Strategi, Kreativitet och Teknologi är bolaget en totalleverantör när det gäller marknadsföring. Utefter era behov och förutsättningar skapas unika evenemang för att förmedla ert budskap. Ingen evenemangsförfrågan är för stor eller för liten, och vi riktar oss till alla typer av företag och verksamheter. Vi erbjuder allt från kompletta lösningar som innefattar alla delar av ett event (så som transporter, boende, teknik, artister och samordning) till förmedlingsuppdrag och bokning av enstaka artister eller teknisk utrustning.

EC genomför ca 700 evenemang per år. För att säkra kvalitet och öka kostnadseffektiviteten arbetar vi med tydligt dokumenterade processer och använder i så stor utsträckning som möjligt egen personal. Det ger oss en bred ”inhousekompetens” där vi på ett tydligt sätt ansvarar för hela leveransen. För att kunna leverera produktioner av högsta kvalitet och i alla former och storlekar har vi gjort stora investeringar när det gäller teknik för ljud, ljus och bild. Vi ligger alltid i teknikens framkant både när det gäller vår utrustning och kompetens, och vi förmedlar en trygghet för kunden genom att leverera egna produktioner där allt styrs, ägs och koordineras av oss.

Vi arbetar givetvis regelbundet med jubileer, galor, invigningar, mm. Men, styrkan i våra samarbeten är helheten. Vi hjälper våra kunder med allt från strategisk planering till förverkligande, och kan följa upp att önskat resultat uppnås. Vi jobbar alltså inte bara från ”ax till limpa” utan från ”ax till mätt”. Då alla förfrågningar och uppdrag är lika viktiga för oss, hjälper vi även till med alla småsaker och mindre bokningar som våra kunder behöver hjälp med... ett piano, tillfälligt stripade bilar, give aways med tryck, en lyckad ”after work”, bordsbokningar, biljetter, och allt med kort varsel om det behövs.

Nisse Bielfeld, VD

Med snart 20 års erfarenhet och tusentals lyckade evenemang bakom oss, vet vi vad som krävs för att lyckas.