Julen 2017

Event City erbjuder en mängd serviceinriktade evets för att öka kundtillströmning och trivsel. Det lilla extra som gör att kunderna kommer tillbaka och uppskattar shopingrundan i juletid.

Glöggbar

Att bli bjuden på glögg är alltid mycket uppskattat av kundern. Det skapar julstämning och ger kunderna en paus i julshoppingen. I våra glöggbarer har vi har två värdar/värdinnor som bjuder alla besökare på alkoholfri glögg med tillbehör och goda pepparkakor. Våra specialdesignade glöggbarer ger ett snyggt intryck med både juldekor & julvepa bakom baren. Alternativt kan vi folierar barerna med ert budskapet.

Paketinslagning

När det börjar närma sig Jul är givetvis hjälp med paketinslagning något som uppslkattas av alla. Vi har två värdar/värdinnor på varje station som hjälper kunderna med att slå in deras nyinhandlade julklappar. Vi ordnar med allt material som behövs och stationerna har juldekor & julvepa bakom stationen med tydligt budskap. Även dessa stationer kan vi foliera med ert budskap.

Träffa Tomten

Barns favorit! Under fyra timmar har man möjlighet att träffa tomten, lämna sin önskelista samt fotograferas tillsammans med tomten. Antingen har vi en fotograf på plats som tar bilderna och alla får med sig en utskrift hem, eller så får föräldrarna ta bilderna med egen kamer.
I vårt eventpaketet ingår även en tomtenissa/nisse som ger alla barn ett härligt välkomnande. Hon/han hjälper även till med önskelistor och sprider allmän jultrivsel kring tomten.
Vi har även med oss en liten julmiljö med fåtölj, bakgrundsvepa, julgran och julklappar. I eventpaketet ingår även 500 st give aways till barnen. Det kan te.x vara små julklappar, kinder ägg eller något annat efter era önskemål.

Curious? Want to know more?

You are most  welcome to get in touch with us.

0171-46 79 03 PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlPC9hPg==