Se filmen

EC har arbetat med marknadsföring i snart 20 år, och vet att det lilla extra behövs för att nå fram i mediabruset. Med våra ledord energi, strategi, kreativitet och teknologi arbetar vi på samma sätt med kommunikation som vid våra events.

EC din kommunikations­partner

Hur du kommunicerar ditt budskap, och hur ofta du kommunicerar det, är avgörande för dina resultat. Många företag känner till det och vet också att de behöver hjälp för att nå ut bättre, men det kan vara otydligt vilken hjälp man behöver och vad det kommer att kosta.

Vad får vi för pengarna? Blir det för ambitiöst och dyrt. Vilken insats krävs av oss?

Därför har vi tillsammans med vår samarbetspartner ”nklt”, paketerat våra tjänster så att det blir tydligt vad ni får, och till vilket pris. Som tillägg kan ni även abonnera på våra tjänster för att få en ständigt aktuell och uppdaterad hemsida.

Kommunikation ska vara enkel, därför hjälper vi dig hela vägen.

Webb- och kommunikations­paket

Kommunikation – Under en dag arbetar ni tillsammans med vår kommunikatör i workshops, där vi från grunden tar reda på vilken bild och vilket budskap som skal förmedlas. Vi analyserar hur ni uppfattas idag och tydliggör era visioner, affärsidéer, mål och budskap. Tillsammans tittar vi på det textmaterial som finns idag och kommer fram till vad som kan användas och vad som behöver förnyas.

Bilder & film – Vår fotograf går igenom och analyserar befintligt bildmaterial och tar nya kompletterande bilder från er verksamhet.

Design -  under andra dagen arbetar vår kommunikatör, webbdesigner och projektledare för att ta fram en design och handlingsplan för att nå det önskade resultatet. De arbetar med att ta fram bildmaterial och texter som förmedlar det önskade budskapet. Ni är hela tiden delaktiga i processen genom att ni godkänner de förslag som presenteras.

Skapa webbsida – När designen och texterna är godkända tar vår programmerare vid och bygger den webb sida vi kommit överens om. När ni sedan godkänt sidan bokar vi in ett lanseringsdatum när sidan ska läggas ut och ett uppföljningsdatum, en till två månader senare, då tittar på visningsstatistik och  på enklare ändringar om det behövs.

Processen från första mötet med kommunikatören till lansering av hemsidan tar ca 1 månad. I webbpaketet ingår en huvudsida och 5 stycken undersidor. Önskar man fler undersidor kan ni själva skapa dessa via systemets administrationsgränssnitt, där ni också på egen hand kan göra förändringar i text eller bild. Vill ni ha professionell hjälp med detta går det att köpa som ett tillägg (se pris nedan).

Pris: 65 500:- exkl moms.


Tillägg

Fler undersidor- 7000:- exkl moms /st
Film – vi kan skapa en film för webbvisning. Offereras separat.
Uppdateringar-  Abonnera på uppdateringar till hemsidan och sociala medier. En dag varje månad besöker vi er för att fotograferar eller filmar (enklare film för webb) från er verksamhet. Vi lägger förslag på nyhetsinformation som ni godkänner innan vi uppdaterar era sociala media flöden.

Pris: 8500:- exkl moms / månad

Curious? Want to know more?

You are most  welcome to get in touch with us.

0171-46 79 03 PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlPC9hPg==