EC Business

EC är en unik marknadsföringspartner. Vi är en totalleverantör med mångårig erfarenhet av att kombinera långsiktiga marknadsstrategier med kreativ layout/ design och teknisk expertis. Det i kombination med våra väl etablerade samarbeten med många av Sveriges största artister, bokförlag, art directors, copywriters, filmare och produktionsbolag gör oss till en optimal samarbetspartner.

Vi kan tillföra nya perspektiv och tankar genom hela marknadsföringsprocessen, allt från att skapa marknadsstrategier och tydliggöra budskap, till att entusiasmera och öka engagemanget hos såväl medarbetare som kunder och leverantörer.

EC bygger varumärken som kunder och medarbetare vill vara en del av.

Att få möjligheten att vara en del av människors liv är något man måste förtjäna, vilket kräver målmedvetenhet, långsiktiga strategier och lyhördhet. I en värld full av intryck är det viktigt att få känna delaktighet och skapa riktad kommunikation med en röd tråd som man vill följa. Vi hjälper er att förtydliga, välja bort och förenkla era budskap.

Nyfiken och vill veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta oss.

0171-46 79 03 PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlPC9hPg==