EC Retail

Med köpcentrum som tydlig målgrupp är EC Retail den del av Event City som producerar helt unika events för att öka kundtillströmning. Med fokus på ökad handel skapar vi nya innovativa happenings, förfinar beprövade koncept och designar attraktiva handelsmiljöer och montrar. Vi förstärker det med upplevelser, artister, shower, barnaktiviteter, modevisningar, mm. Allt för att främja shopping och stärka varumärken.

Hos oss kan du givetvis boka enstaka evenemang och insatser i alla storlekar och former för att öka kundtillströmningen. Det som utmärker oss som eventleverantör är att vi ofta medverkar vid planeringen av hela årets marknadsplan och där med har en gemensam långsiktig plan för att öka handeln i ert köpcentrum. Den kontinuerliga kontakten med centrumledningen, butiker, väktare och driften är mycket värdefull vid planering och genomförande av samtliga events under året och tillsammans skapar vi rutiner som ger kostnadseffektivitet.Vårt utbud sträcker sig från den lilla ballongutdelningen, eller utdelning av tävlingskuponger till påkostade modevisningar, kampanjer, skivsigneringar eller jubileum.

Under åren har vi utvecklat koncept, byggt upp samarbeten med mängder av leverantörer samt finputsat allt som är viktigt för just denna speciella marknad, vilket ger mätbara resultat.

Nyfiken och vill veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta oss.

0171-46 79 03 PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlPC9hPg==