Ljusdekor

Ljus skapar känslor och påverkar vår inställning till olika miljöer. Rätt belysning ger positiv sinnesstämning och ökar kundtillströmning och försäljning. EC designar, säljer och installerar smart och effektiv ljusdekor.
 
EC strävar alltid efter att maximera effekten av den budget som är satt för ändamålet. Givetvis gäller detta i högsta grad även för investeringar i säsongsanpassad ljusdekor för fastighetsägare och köpcentrumanläggningar. I många fall rör det sig om julbelysning/dekor. Genom att arbeta med LEDteknik, effektiva installationslösningar, uppseendeväckande design samt innovativt tänkande tar vi våra uppdragsgivares ljusdekor till nya höjder.

Vi tar hand om allt från planering, digitala skisser till transporter, installationer och projektledningen. Ofta ger moderna effektsnåla ljusdekorer och smarta installationslösningar en låg totalkostnad och en kostnadseffektivitet på sikt.
 
När vi skapar ett nytt tema för en anläggning/fastighet tar vi alltid i beaktande vilka traditioner & teman som historiskt har funnits på plats. Vi tittar även på befintlig ljusdekor och försöker i största möjliga mån återanvända och integrera sådant som fortfarande håller brukbar kvalitet. Vi planerar även in kassering och sortering av uttjänt ljusdekor så att allt hamnar på rätt plats i återbruk & kretslopp.

Nyfiken och vill veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta oss.

0171-46 79 03 PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZXZlbnRjaXR5LnNlPC9hPg==